Sider

mandag den 14. maj 2012

Der skal være fest.......

Hæklede studenterhuer
Vores datter bliver student på fredag, IB student. Det har været en udfordring at få lavet huer dertil da huen er sort/hvid med flagbånd og emblem. Så valget blev som på billedet med Hvid/sort. mønstret har jeg fra fletogsjov hvor jeg så den sidste år. Jeg har dog lavet noget om for at få den til at passe til den noget tyndere merciserede bomuld jeg har brugt.

Her har vi så den rigtige hue ....... rigtig flot, glæder mig til at se hende med den på....

Ugle invitationer
Invitationerne er min "Scrappe" Tante Jette der har lavet dem, hun har denne fantastiske Blog hvor hun laver ting jeg kun drømmer om at kunne, helt vildt! Kig ind og bliv inspireret.
Endnu en hæklet elefant.
Jeg har dog lavet et par elefanter, grundopskriften er Her , Jeg har lavet en del om, jeg hækler øjnene, og ørerne de er dobbelte med fyld i, også laver jeg fødderne større så jeg får et mere tegnefilms-aftig udtryk.
Tror jeg efterhånden har lavet 3-400 hundrede.... den sidste lavede jeg af rester, men den blev brugt til en barselsgave inden jeg nåede at få et billede :-)
Kan i have en fantastisk dag.

2 kommentarer:

 1. Må jeg spørge hvad en IB student er?

  Det er en utrolig flot hue!

  Tillykke med hende, og hav en rigtig god dag :-)

  Lene

  SvarSlet
 2. Jamen det må du da Lene :-)
  IB står for The International Baccalaureate Diploma.
  Pre-IB som hun først var på svarer til en dansk 1.g og efterfølges af den 2.årige IB Diploma. En international Studenter eksamen.
  Du kan se lidt mere om det her
  http://www.youtube.com/watch?v=wQTyP0Y5GY0
  Fortsat go mini ferie
  Laila

  SvarSlet