Sider

mandag den 28. maj 2012

Masser af Pinsesol.......

Vi har haft en fantastisk Pinse. Selvom manden i huset har arbejdet fredag og lørdag så har vi nået helt vildt meget og alligevel er vi SÅ ladet op på batterierne,
I lørdags var jeg til fødselsdag, fik købt masser af blomster til at stille udenfor opgangen.
Og søndag var jeg på bagagerumsmarked her i byen, det plejer min mor og jeg at være, det er rigtig hyggeligt og denne gang var vejret fantastisk. Vi solgte begge godt, men det er ikke det, der gør det til en af de bedste markeder jeg har været på :-)
Mit superkøb fra markedet
Min mand ville vise mig noget han havde set på markedet, det var næsten lige åbnet men jeg gik med.  Det var en mand der havde lavet borde af telefonspæle, og de var rigtig flotte.
Men men men.... Og hvad skuer mit øje!!!.........
det var det hans kone havde med der fik mig til næsten at besvime :-) Hun havde et helt tøjstativ med tøj fra Uno. Og det var enten i Onesize eller i Bigsize.... YES. Ovenfor ser i 9 kjoler og 2 par bukser, og på tørrestativet bagved har jeg 2 par bukser mere og en nederdel,  jeg købte også 2 sorte kjoler/tunikaer og 2 sommerkjoler u/ærmer i bomuld som er i vaskemaskinen. Og det hele endte efter lidt "prutten frem og tilbage" med at koste mig 975kr......... Jeg har lige købt EN kjole til studenterfest for 650kr. Min mand protesterede heller ikke han holdt bare alt det jeg hev ned fra stativet. :-)
Lige et sommerbillede fra kolonihaven hvor vi har været næsten hele pinsen. :-)
Pinse i kolonihaven


Og et billede af mine elefanter, lige inden de blev solgt. :-)
Hæklede elefanter

Har du haft en go' pinse?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar